آموزش

نحوه نگهداری خرما در منزل

نگه داری خرما در منزل

خرما میوه ای بسیار مقوی و دارای ارزشی غذایی بالایی است . به دلیل داشتن کربوهیدرات همواره باید برای نحوه نگه داری خرما نکاتی را رعایت کنیم و در صورت نگه داری نامناسب احتمال خراب شدن آن وجود دارید و یا باعث کاهش کیفیت آن می شود .

خرما در میان ایرانیان همواره جزئی از سبد کالای مصرفی آن به شمار می آید و به همین دلیل باید بعد از خرید خرما نکات لازم جهت نگه داری درست خرما را بدانیم و رعایت کنیم .

یکی از نکات مهم برای نگه داری صحیح خرما باید رعایت کنیم حفظ میزان رطوبت طبیعی آن است . خرما در صورتی که رطوبت آن زیاد و یا کمتر از حد استاندارد آن شود عاملی برای خراب شدن زودتر آن است . برای مثال خرمای زاهدی جزو خرمای خشک به حساب می آید و نباید رطوبت ان از حدی بیشتر شود .

 

انواع روش های نگه داری خرما در منزل

نگه داری خرما در دمای اتاق :

برخی از انواع خرما مثل خرمای زاهدی و خرما دیری ، به دلیل خشک بودن و میزان کم رطوبت آن ، قابلیت نگه داری در دمای اتاق را دارند و می توان با قرار دادن آن در ظرف مناسب و دور از نور خورشید برای یکسال نگه داری کرد .

نگه داری خرما در یخچال :

بر خلاف خرمای خشک و نیمه خشک ، برخی از انواع خرما که میزان رطوبت بیشتری دارند همچون خرمای مضافتی ، را باید در یخچال نگه داری کرد .این نوع خرما نهایتا تا یک هفته باید مصرف شوند و در غیر این صورت امکان خراب شدن ان وجود دارد .

نگهداری خرما در فریزر :

در صورتی که قصد دارید فارغ از نوع خرما اعم از تر ، خشک یا نیمه خشک ، برای ماندگاری به مدت طولانی و یا ذخیره کردن نگه داری کنید . بهترین روش استفاده از فریزر است . معمولا بعد از برداشت خرما از محل کشت آن را به سردخانه های صنعتی منتقل می کنند .توجه داشته باشید برای نگه داری خرما در فریزر از انتقال هوا به ان جلوگیری شود و برای این کار میتوانید ان را در کیسه زیپ دار نگه داری کنید . در صورتی که قصد مصرف خرمای فریز شده را دارید می توانید دو سه ساعت قبل ان را از فریزر خارج کنید . به این ترتیب در هر زمان شما خرمای تازه و اماده مصرف خواهید داشت .

 

نگه داری خرما در فریزر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *