سلامت

خواص خرما برای مردان

خواص خرما برای مردان

امروزه ناتوانی جنسی یکی از شایع ترین مشکلات زن و مرد است که علاوه بر برخی بیماری های روانی مانند افسردگی منجر به طلاق و جدایی یا جدایی عاطفی زوجین (طلاق عاطفی) می شود. داشتن یک رژیم غذایی مناسب می تواند تأثیر مفید و مثبتی بر فعالیت جنسی شما داشته باشد. سطوح بالای استرادیول و فلاونوئیدها در خرما به افزایش تعداد و تحرک اسپرم کمک می کند. بنابراین اگر به دنبال راهی آسان برای تقویت میل جنسی خود هستید، می توانید خرما را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

خرما سرشار از خواص شگفت انگیز است زیرا سرشار از مواد مغذی منگنز است. اما یکی از مهمترین خواص خرما را می توان درمان مشکلات جنسی مردان دانست، تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن خرما می تواند ناراحتی های جنسی را درمان کند. علاوه بر این، خرما یا فلاونوئیدهای فیتوشیمیایی می تواند به افزایش تعداد اسپرم و درمان ناباروری در مردان کمک کند.

در درمان ناباروری در طب سنتی استفاده از مخلوط خرما، شیر و عسل توصیه می شود. برای تهیه این ترکیب طبیعی، شیر بز را بجوشانید، سپس خرما را فشار دهید و نصف قاشق غذاخوری شیر با عسل طبیعی به آن اضافه کنید. بعد از سرد شدن شیر سرو کنید.

در هند از پودر خرما برای درمان ناباروری مردان در طب سنتی استفاده می شود. برای این کار می توانید 6 عدد خرما را یک شب در شیر خیس کنید سپس با مخلوط پودر هل و عسل سرو کنید. حتی در طب سنتی از ترکیب خرما، شیر و عسل برای درمان ناباروری مردان استفاده می شود.

یکی دیگر از ویژگی های خرما برای مردان این است که برای پروستات بسیار مفید است. زیرا سرشار از منیزیم است. همچنین پودر خرما برای درمان ناتوانی جنسی بسیار مناسب و مفید است. همچنین در طب سنتی ترکیب شیر بز و خرما برای تقویت قوای جنسی مردان ذکر شده است. در ادامه به ارائه انواع خواص خرما می پردازیم .

 

خواص خرما برای مردان

خواص خرما در جوانسازی پوست صورت

یکی از دلایل استفاده از خرما برای از بین بردن چین و چروک پوست این است که این میوه دارای مقدار زیادی ویتامین C و ویتامین D است که به نوبه خود باعث کاهش چین و چروک روی پوست می شود. علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است که دانه‌های خرما حاوی فیتوهورمون‌هایی هستند که باعث جوان‌سازی پوست و پیری زودرس می‌شوند.

 

خرما مناسب برای بدنسازی

ورزشکارانی که سخت تمرین می کنند به دلیل مصرف زیاد انرژی به غذایی نیاز دارند که جایگزین انرژی کافی در بدن شود. خرما به دلیل وجود قندهای طبیعی مانند فروکتوز و گلوکز گزینه خوبی برای تامین انرژی بدن است.

علاوه بر این، ورزش های سنگین مانند بدنسازی به مواد مغذی نیاز دارند که روند ساخت و تقویت عضلات را سرعت می بخشد. خرما به دلیل منبع غنی کربوهیدرات می تواند گزینه خوبی برای ورزشکاران باشد.

 

تاثیر خواص خرما در قوای جنسی مردانه

خرما خواص زیادی در درمان مشکلات جنسی مردان دارد، تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن خرما می تواند ناراحتی های جنسی را درمان کند. فلاونوئیدها یا فیتوکمیکال های موجود در خرما نیز به افزایش تعداد اسپرم و درمان ناباروری در مردان کمک می کند.

مخلوط خرما، شیر و عسل برای درمان ناباروری در طب سنتی توصیه می شود. برای تهیه این ترکیب طبیعی، شیر بز را بجوشانید، سپس خرما را فشار دهید و نصف قاشق غذاخوری شیر با عسل طبیعی به آن اضافه کنید. شیر را بعد از سرد شدن بنوشید.

 

تاثیر خرما در درمان میگرن

جالب است بدانید که خوردن خرما به شما در درمان سردردهای شدید و مزمن مانند میگرن کمک می کند. خرما سرشار از ویتامین های گروه B است و می تواند به تسکین سردردهای میگرنی کمک کند.

 

تاثیر خرما در درمان سرماخوردگی و گلودرد

از خرما می توان برای درمان بیماری هایی مانند سرماخوردگی، گلودرد و تب نیز استفاده کرد. برای این منظور یک لیوان شیر را قبل از جوشیدن روی آتش بگذارید سپس 5 عدد خرما را در ظرفی شیر اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. شیر را بعد از سرد شدن بنوشید.

 

خرما و سلامت کبد

یکی از خواص مهم خرما این است که به سلامت و محافظت از کبد کمک می کند. مصرف منظم خرما در یک رژیم غذایی سالم می تواند از بیماری های کبدی مانند کبد چرب پیشگیری کند.

علاوه بر این، خوردن خرما فرآیند سم زدایی در کبد را تسریع می کند. برای بهترین نتیجه، توصیه می شود چند عدد خرما را در یک لیوان آب جوشیده یک شبه بریزید و آب آن را صبح بنوشید.

 

کاهش چربی خون

یک مطالعه جدید توسط دانشمندان نشان داده است که خرما سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان های مختلف است که به کاهش سطح بالای کلسترول و تری گلیسیرید در خون کمک می کند.

 

سلامت دستگاه گوارش

خرما میوه ای است که اگر به درستی مصرف شود خواص زیادی برای سلامت دستگاه گوارش دارد. مصرف خرما برای درمان زخم معده، تقویت باکتری های مفید معده و برای سلامت کلی دستگاه گوارش مفید است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *